Waarom nu juist voor een Kirami Hottub kiezen

Waarom nu juist voor een Kirami Hottub kiezen

Kirami is sinds 2001 fabrikant van houten en kunststof hottubs. Op dit moment is Kirami de grootste hottub fabrikant van Europa. Hottub.be is een onderdeel van een netwerk van verdelers in Europa. De depot, gelegen in Nederland, beschikt over een voorraad van ongeveer 100 hottubs. Wij leveren dus binnen de 7 werkdagen. Hieronder vindt u enkele punten waarom wij zo’n fan zijn van de Kirami hottubs.

Hottub isolatie

De kirami hottubs beschikken over isolatie op zowel de bodem als onder het zitvlak. Deze isolatie zorgt ervoor dat de koelte van de grond niet doorgegeven wordt aan het water, dit houdt dus een snelle afkoeling van het water tegen. Vanwege de isolatie is het vlak waarop de hottub staat ook vlak onderaan, dit steunt dus niet op planken! De lucht tussen de kunststof binnenkuip en de houten afwerking werkt als een soort thermocan. Zo gaat ook het hout nooit rotten.

Rubberen spatrand

De kunststof hottubs van Kirami zijn uitgerust met een rubberen spatrand. Vanwege het klimaat in onze streken zorgt dit ervoor dat de houten planken nooit tot aan de grond komen. Doordat deze niet tot aan de grond komen kunnen deze planken altijd mooi uitdrogen. Het laten uitdrogen van de planken voorkomt krom trekken, uitzetten of krimpen van de hottub bekleding.

rubberen toprand

De rubberen toprand zorgt voor dat beetje meer comfort. Het heeft een veel zachtere ondersteuning dan een kunststof of een houten toprand. Deze is ook nog eens makkelijk te reinigen en dit kan ook afzonderlijk vervangen worden wanneer deze teveel gebruikssporen heeft.

Aflaatstop

De aflaatstop, speciaal ontwikkeld door Kirami, is vorstbestendig. Dit zorgt ervoor dat zelf bij extreme temperaturen de aflaatstop niet lost en dus de tub niet leeg loopt. Eenvoudig in gebruik; draai de rubberen stop los en zo kan je de tub laten leeglopen via een 38mm slang. Wordt automatisch bijgeleverd bij iedere Kirami hottub (kunststof versies)

ABS cover

Een Kirami hottub is standaard uitgerust met een ABS cover. Deze ABS covers hebben een handvat om eenvoudig te verwijderen en te plaatsen, wordt op drie punten vastgemaakt aan de tub zodat bij wind deze niet kan wegwaaien. Aan de buitenzijde is het mat zwart om zo extra zonlicht aan te trekken en de warmte door te geven, aan de binnenzijde is het glanzend zwart om zo de dampen van het warme water direct neer te laten slaan, dit voorkomt opslorping van vocht. 5cm groter gemaakt dan de tub zelf om zo geen regenwater in de tub te kunnen krijgen.