Hottub houtsoorten

Staal thermowood

THERMOWOOD

De oorsprong van Thermowood vinden we in Finland. Het Fins hout wordt na de houtkap gebakken in hete stoomovens. Deze behandeling zorgt ervoor dat de suikers, harsen en bacteriën in het hout worden verbrand. Het vochtpercentage van Thermowood daalt naar 5%, waardoor het hout bijna niet meer krimpt. Dat, in combinatie met de prachtige houtbruine kleur, zorgt ervoor dat Thermowood ideaal is voor elke hottub.


Staal sparrenhout

FINS SPARREN

Sparrenhout uit het noorden van Finland is werkelijk het neusje van de zalm. Het oogt niet alleen ontzettend mooi, het is ook nog licht én zeer gemakkelijk te behandelen. Sparrenhout zorgt er dus voor dat uw hottub de blikvanger van uw tuin wordt.


 Staal ekoplank

EKOPLANK KUNSTSTOF

Deze hottub werd afgewerkt met de Finse kunststof EkoPlank (EP). EP is een gerecycleerde kunststof die volledig resistent is tegen zonlicht. Bovendien hoeft u deze hottub niet elk jaar te behandelen. Gewoon af en toe eens afwassen, en u bent klaar voor uw unieke hottub ervaring.


Staal Composiet

COMPOSIET

De Finse composietafwerking Profiline is volledig UV-resistent. Er zijn verschillende redenen waarom dit composiet als trendy en populair wordt ervaren. Zo is er bijvoorbeeld het gebruiksgemak van het onderhoudsvrije composiet, maar ook de luxueuze uitstraling zorgt ervoor dat composiet overal net die extra touch geeft.


 Staal Red Cedar

CANADEES RED CEDAR

Red Cedar herkent u uit de duizend. Deze Canadese houtsoort werd ovengedroogd en heeft verschillende duurzame kenmerken. Daarnaast zorgen de luxueuze uitstraling en het mooie design ervoor dat uw Hottub de blikvanger van uw buurt wordt.